KAYSERİSPOR’DA GÖZLER ANKARAGÜCÜ MAÇINA ÇEVRİLDİ

KAYSERİSPOR’DA GÖZLER ANKARAGÜCÜ MAÇINA ÇEVRİLDİ

HES Kablo Kayserispor kupaya veda ederken, temsilcimiz de tüm gözler cumartesi günü oynanacak olan Ankaragücü karşılaşmasına çevrildi. Sarı-kırmızılı ekip, Ankaragücü karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Süper Lig’de 19.hafta heyecanı, 24-25-26-27 Ocak’ta oynanacak. 19.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-Ankaragücü’nü konuk edecek.

İlk yarıyı son sırada tamamlayan ve birçok oyuncu ile yollarını ayıran HES Kablo Kayserispor, ikinci yarıya da ligde Alanya ve kupada Fenerbahçe mağlubiyeti ile başladı. Temsilcimiz, ikinci yarının ikinci haftasında ise ligin dibinde yer alan diğer takımlardan olan Ankaragücü’nü konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, en kritik karşılaşma olan mücadeleden galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör Prosinecki ve kurmayları, oyuncuları ile bire bir görüşerek mücadeleye hazırlıyor. HES Kablo Kayserispor’da Alpay Çelebi, Nurettin Korkmaz, Levent Gülen, Ziya Alkurt ve kaleci Lung forma giyemeyecek. 19.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 10 puanla son sırada yer alıyor. MKE Ankaragücü ise 12 puanla 17.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü karşılaşması, 25 Ocak Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. İki takım içinde kritik öneme sahip olan karşılaşma saat 14:00’da başlayacak. Mücadelede Cüneyt Çakır düdük çalacak.