KAYSERİSPOR PROVA YAPTI

KAYSERİSPOR PROVA YAPTI

İstikbal Mobilya Kayserispor’da yaşanan son gelişmelerden sonra sular duruldu. Yeni teknik ekiple idmanlara çıkan futbolcular Kasımpaşa maçı öncesinde U19 Takımı ile bir de hazırlık maçı yaptı.

İstikbal Mobilya Kayserispor’da yaşanan yönetim ve teknik adam değişikliği sonrasında yapılan idmanlarda doz bir kademe daha arttı. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın isteği ile Milli maç arasını hazırlık karşılaşması ile değerlendiren sarı-kırmızlılar U19 Takımı ile tesislerinde bir de hazırlık maçı yaptı.

Yapılan hazırlık maçında gollerin ardı ardına sıralanması takımdaki hırsın da ortaya yeniden koyulduğuna işaret olarak ifade edildi. Futbolcuların hepsini deneme fırsatı bulan Aybaba takım yapısını da kısaca yeniden ele almış oldu.

Kayserispor’da gelecek hafta oynanacak olan Kasımpaşa maçı öncesinde gerek futbolcular, gerekse de teknik heyet alınacak galibiyetlerle takımın yeniden ligde eski havasını yakalayacağını belirttiler.

U19 takımı ile yapılan hazırlık karşılaşmasını yöneticiler de takip etti. Yönetim futbolcuların üzerlerindeki ölü toprağının kalkmasından dolayı mutlu oldukları ve mali problemlerinde kısa sürede sonuçlanacağı müjdesini futbolcularla paylaştıkları iddia edildi.