KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Süper Lig’de ikinci yarı heyecanı başladı. İkinci yarının ilk maçında HES Kablo Kayserispor-Alanyaspor’a konuk olacak. Hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz, maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’de ikinci yarı, Ankaragücü-Konyaspor karşılaşması ile başladı. 18.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor ise Alanyaspor’a konuk olacak.

Antalya kampının ardından ilimize dönen ve sahasında Fenerbahçe ile karşılaşan Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. İlk yarıyı 10 puanla son sırada tamamlayan HES Kablo Kayserispor, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyor. Temsilcimiz, lisansları tamamlanan yeni transferlerden de Alanyaspor karşılaşmasında faydalanmayı düşünüyor. Alanyaspor karşılaşması için büyük ölçüde ilk on biri belirleyen Teknik Direktör Prosinecki, Alanya karşılaşmasının önemini sık sık oyuncularına anlatıyor.

Aytemiz Alanyaspor-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, bugün Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak. Saat 14:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Ali Palabıyık, Serkan Olguncan ve Serkan Çimen hakem üçlüsü görev yapacak.