KAYSERİSPOR KUPAYA VEDA ETTİ

KAYSERİSPOR KUPAYA VEDA ETTİ

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında HES Kablo Kayserispor-Fenerbahçe’ye konuk oldu. Karşılaşma Fenerbahçe’nin 2-0’lık üstünlüğü ile son bulurken, Kayserispor kupaya veda etti.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada Ümit Öztürk, İbrahim Bozbey ve Kamil Çetin hakem üçlüsü görev yaptı.

HES Kablo Kayserispor karşılaşmaya, İsmail Çipe, Hasan Hüseyin, Kravest, Lopes, Emre Demir, Djedje, Yasir, Rıenstra, Oğuzhan, Gustavo ve Marıo ilk on biri ile başladı. Mücadele HES Kablo Kayserispor’un santrası ile başladı. 23.dakikada Fenerbahçe Deniz Türüç ile serbest vuruş kullandı. Deniz’in şutunda top kaleci İsmail’den döndü, topu takip eden Ferdi Kadıoğlu, topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 44.dakikada ceza alanı içerisinde topla buluşan Fenerbahçeli Mevlüt Erdinç, şutunu çekti ancak top üstten auta gitti. 45.dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Fenerbahçeli Mevlüt Erdinç, şutunu çekti ve bu kez topu ağlarla buluşturarak takımını 2-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Fenerbahçe’nin 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Fenerbahçe’nin santrası ile başladı. İkinci yarıya etkili başlayan taraf Fenerbahçe oldu. İkinci yarının ilk 15 dakikasında Kayserispor’un etkili bir atağı olmadı. 64.dakikada Fenerbahçe Deniz Türüç ile korner atışı kullandı, topa yükselen Adil Rami kafa vuruşunu yaptı. Topu kaleci İsmail, çelmeyi başardı. 90 dakikanın üzerine 3 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Fenerbahçe’nin 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu. Bu skor ile Kayserispor kupaya veda etti.