KAYSERİSPOR KUPA MAÇINDA GENÇLERLE SAHADA OLACAK

KAYSERİSPOR KUPA MAÇINDA GENÇLERLE SAHADA OLACAK

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor, Manisa Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Karşılaşmaya ilişkin konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ‘Kupa maçında gençleri oynatacağız’ dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu ilk maçları 3-4-5 Aralık’ta oynanacak. Rövanş maçları ise 17, 18 ve 19 Aralık 2019 tarihlerinde oynanacak. İlk maçta İstikbal Mobilya Kayserispor, Manisa Futbol Kulübü’nü konuk edecek.

İlk olarak ligde Beşiktaş’a konuk olacak İstikbal Mobilya Kayserispor, ardından kupada oynanacak olan Manisa karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Teknik Direktör Bülent Uygun bu karşılaşmada gençler sahaya sürmeyi planlıyor.

Kupa maçına ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Uygun, şöyle dedi: “Biz gençlere güvenmeye devam ediyoruz. 15 yaşındaki gencecik bir evladımız Emre'nin yeteneğini keşfedip onu oynattık. Onun attığı golden sonra bütün altyapımızdaki ve Türkiye'de altyapıdaki öğrencilerin, kardeşlerimizin hepsinde bir hayal oluştu. A takımlara çıkabileceklerini, orada oynayabileceklerini, kendilerinde o güveni hissetmeye başladılar.”