KAYSERİSPOR GÜNÜ İZİNLİ TAMAMLADI

KAYSERİSPOR GÜNÜ İZİNLİ TAMAMLADI

Süper Lig’in 24.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Göztepe’yi konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını salı günü yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Süper Lig’de 24.hafta karşılaşmaları, 28-29 Şubat ve 1-2 Mart’ta oynanacak. 24.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Göztepe’yi konuk edecek.

Geride kalan haftayı Konyaspor beraberliği ile kapatan ve ardından pazar günü Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan HES Kablo Kayserispor, pazartesi gününü izinli tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip, Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını salı günü yapacağı antrenman ile devam edecek. Konyaspor beraberliği ile ligde kalma umutlarını sonraki haftalara taşıyan Kayserispor, Göztepe karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak umutlarını arttırmak istiyor. 24.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 16 puanla son sırada yer alıyor. Göztepe ise 34 puanla 8.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-Göztepe karşılaşması, 2 Mart Pazartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Bu zorlu mücadele saat 20:00’da başlayacak.