KAYSERİSPOR, GÖZTEPE’Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ

KAYSERİSPOR, GÖZTEPE’Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ

HES Kablo Kayserispor, Göztepe’yi gözüne kestirdi. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmayı kazanarak alt sıralardan kurtuluşun ilk adımını atmak istiyor.

Süper Lig’de 24.hafta heyecanı, 28-29 Şubat 1-2 Mart’ta oynanacak. 24.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Göztepe’yi konuk edecek.

Ligin dibine demir atan ve ligin ikinci yarısında da istediği sonuçları elde edemeyen HES Kablo Kayserispor, çıkış arıyor. Temsilcimiz, geride kalan haftayı Konya beraberliği ile sonlandırırken, 24.hafta karşılaşmasında Göztepe’yi konuk edecek. İki sarı-kırmızılı ekibin karşı karşıya geleceği mücadele HES Kablo Kayserispor’un geleceğini tayin edecek. Temsilcimiz, bu karşılaşmadan galip ayrılırsa ligde kalma umutlarını ilerleyen haftalara taşıyacak. Karşılaşmaların hazırlıklarını devam ettiren temsilcimiz de Teknik Direktör Robert Prosinecki, oyuncuları ile bire bir ilgileniyor ve Göztepe’yi anlatıyor. HES Kablo Kayserispor, Göztepe maçının hazırlıklarını Pazar günü sonlandıracak. 24.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 16 puanla son sırada yer alıyor. Göztepe ise 34 puanla 8.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-Göztepe karşılaşması, 2 Mart Pazartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Bu zorlu 90 dakika saat 20:00’da başlayacak.