KAYSERİSPOR, BEŞİKTAŞ KARŞISINDA

KAYSERİSPOR, BEŞİKTAŞ KARŞISINDA

Süper Lig’in 13.hafta kapanış maçında Kayserispor, deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak. Karşılaşmanın başlama saatini bekleyen sarı-kırmızılılarda tek hedef ise sahadan puan ya da puanlar alarak ayrılmak.

İstikbal Mobilya Kayserispor’da tüm dikkatler Beşiktaş maçına çevrildi. Kayserispor’da son hazırlıklar yapılırken, Teknik Direktör Bülent Uygun, deplasmanda zor bir maça çıkacaklarını, yaşadıkları her türlü olumsuzluğa rağmen İstanbul'da formanın hakkını verecek futbolcularla mücadele edeceklerini söyledi.

Beşiktaş maçında tüm varlıklarını sahaya yansıtmayı hedeflediklerini belirten Uygun, moral ve motivasyon anlamında takımla birlikte olmaya devam ettiklerini belirterek şöyle konuştu: "Beşiktaş son 4 haftayı galibiyetle kapatan, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri, taraftarı muhteşem ve dolayısıyla yeni bir ivme kazandılar. Hepsinin önce başarma isteği var. Bizde de malum sıkıntılarımız had safhada, kadro dışı oyuncular var. Sakat futbolcularımız var. Bunlarla birlikte alternatifsizliğimiz var. Ligin ilk yarısını 15 puanın altında bitirmememiz lazım. Dolayısıyla puanlara ihtiyacımız var. Öncelikle futbol mantalitesini, formanın, armanın karşılığını, alın terini, mücadeleyi verecek futbolcu kardeşlerimizle sahada olacağız. Puan ya da puanlar almak için gidiyoruz, ne olur bilmiyorum ama iyi bir futbol mücadelesi vereceğimizi söyleyebilirim."

Beşiktaş-Kayserispor maçı bugün saat 20.00’de Vodafone Park’ta başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.