KAYSERİ’NİN GURURU TÜRKSOY, ŞAMPİYONLUK İÇİN YOLA ÇIKTI

KAYSERİ’NİN GURURU TÜRKSOY, ŞAMPİYONLUK İÇİN YOLA ÇIKTI

İlimize Wushu ve Kick Boks branşında sayısız ödül kazandıran Hayriye Türksoy, Kick Boks’ta şampiyonluk için yola çıktı. Türksoy, Antalya’da yapılacak olan Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda yer alacak.

Kick Boks Dünya Şampiyonası ile Antalya’da yapılacak. Turnuvada ilimiz sporcularından Hayriye Türksoy da yer alacak. Başarılı sporcu, ilimizdeki hazırlıklarını tamamladı ve 13-22 Kasım’da Antalya’da yapılacak olan kamp için Antalya’ya gitti.

8 yıldır hem Wushu hem de Kick Boks yapan Hayriye Türksoy, ilimize her iki branşta da bir madalya getirdi. Başarılı sporcu, son olarak Çin’de düzenlenen Wushu Dünya Şampiyonası’nda üçüncü olarak döndü.

Katılacağı Kick Boks Dünya Şampiyonası’nda şampiyonluk hedefleyen Hayriye Türksoy, ilimizdeki hazırlıklarını tamamladı ve kampa katılmak için Antalya’ya gitti. Yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hayriye Türksoy, şöyle dedi: “Wushu ve Kick Boks yapıyorum. Wushu Dünya Şampiyonası’nda yeni geldim. Çin’de yapılan şampiyonada, Dünya Üçüncülüğü elde ettim. Şimdi katılacağım turnuva, Kick Boks Dünya Şampiyonası olacak. 13-22 Kasım’da Antalya’da kampımız olacak. Sonrasında da şampiyona başlayacak ve 1 Aralık’a kadar devam edecek.”

İlimizdeki çalışmaları ve hedefi hakkında da konuşan Türksoy, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “2 hafta önce şampiyonadan döndüm. Bu şampiyona için 1,5 ay Bursa’da kampa katıldım. Şampiyonadan döndükten hemen sonra antrenmanlara başladık. Sabah koşu antrenmanları, akşam ise Kick Boks antrenmanları ile devam ediyoruz. Artık ilimizdeki çalışmalarımızı sonlandırdık. Hedefim her zaman olduğu gibi dünya şampiyonu olmak.”