KAYSERİ SMMM ODASI, FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

KAYSERİ SMMM ODASI, FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 6.Geleneksel Futbol Turnuvası başladı. Turnuva bu yıl Mustafa Doğan anısına gerçekleştiriliyor.

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın geleneksel olarak düzenlediği futbol turnuvası başladı.

Bu yıl 6.gerçekleştirilen turnuvaya Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Gelir Dairesi, Sosyal Sigortalar Müdürlüğü ve İŞKUR Müdürlüğü’nden 16 takım katılıyor. Müsabakalar, 7 Mart’ta oynanacak olan final karşılaşması ile son bulacak.

Müsabakalar öncesi açıklamalarda bulunan Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya, şöyle dedi: “Seçimden önce hep söylüyorduk, oda başkanı sosyal olmayacak, oda sosyalleşecek. Oda, meslektaşlarının sorunlarına duyarlı olacak. Haksız rekabeti bitirecek ve kaynaşmayı sağlayacak. Bu yıl turnuvamızın 6. Mustafa Doğan anısına başlattık. Turnuvaya bizim meslektaşlarımız, 6 takımla katılıyor,  Gelir İdaresi Başkanlığı 6 takıma katılıyor, Sosyal Sigortalar Müdürlüğü üç takımla katılıyor ve bir tane de İŞKUR Müdürlüğü’nün takımı var. Buradaki kurumlar sürekli içli dışlı olan kurumlardır. Hem kurumlarımızı kaynaştırmak hem de yaşanan stresi azaltmak adını böyle bir turnuva düzenledik.”