KALDER KAYSERİ TEMSİLCİLİĞİ İSTİŞARE KURULU

KALDER KAYSERİ TEMSİLCİLİĞİ İSTİŞARE KURULU

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ´NDE TOPLANDI

KalDer Kayseri Temsilciliği İstişare Kurulu, Dr. Tayfun Türkoğlu Başkanlığında, AGÜ Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. İbrahim Akgün ev sahipliğin Abdullah Gül Üniversitesi´nde toplandı.

Toplantının diğer katılımcıları ise Kayserigaz A.Ş. Genel Müdürü Adem Dinçay, Kayseri Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Turkuaz Seramik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Müdürü Yusuf Özkaya, Mix Kayseri Yaşam Merkezi Müdürü Özlem Özgen ve KalDer Kayseri Temsilciliği Yöneticisi Salih Yalçın idi.

Toplantıya geçilmeden önce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kurul Başkanı Dr. Tayfun Türkoğlu, kurulun tüm kadın üyeleri adına Mix Kayseri Yaşam Merkezi Müdürü Özlem Özgen´e çiçek taktim etti.

Toplantının gündem maddeleri temsilciliğin olağan faaliyetleri ve yakın tarihlerde düzenlenecek olan eğitimler ve etkinlikler idi. Yalçın, önceki hafta düzenlenen Öğrenci Sertifika Programı törenine ev sahipliği yapan, aynı gün içerisinde teknik gezi için kapılarını açan 2´nci Ana Bakım Fabrika Müdürü Dr. Tayfun Türkoğlu´na teşekkür etti.

Toplantı sonrası yapılan açıklamada Mart ayı içinde KalDer-KAYO ile işbirliği ile düzenlenecek olan ?Dijital Çağın Trendleri? adlı deneyim paylaşım panelinde Brisa A.Ş.´den üç yöneticinin konuşmacı olarak ağırlanacağı bildirildi. Panel konusunun giyilebilir teknolojiler, coğrafi lokasyon analizi gibi trend konular olacağı aktarıldı.

Dr. Türkoğlu ayrıca önümüzdeki aylarda BSH ve Yünsa A.Ş.´ye teknik geziler planlandığını belirtti. Türkoğlu, ilerleyen dönem faaliyet planları içinde KalDer bünyesinde gönüllü bir organziasyon olmak üzere İnsan Kaynakları Uzmanlık Grubu oluşturmak olduğunu ifade etti. Türkoğlu, toplantı sonunda katılımcılara teşekkür etti.