İBRAHİM TENNURİ HAZRETLERİ´Nİ ANMA TÖRENİNE DAVET

İBRAHİM TENNURİ HAZRETLERİ´Nİ ANMA TÖRENİNE DAVET

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri İBRAHİM TENNURİ HAZRETLERİNİ ANMA PROĞRAMI´NIN bu yıl 14 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak etkinlik ile gerçekleştirileceğini söyledi.

Melikgazi Belediyesi olarak ilçe halkının sosyal, kültürel ve eğitimsel ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurduklarını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç ?Melikgazi ilçesinin değer ve kültürel varlığına sahip çıkılması konusunda birçok etkinlik yerine getiriyoruz. Toplumu bir arada tutan ve barış içerisinde birlikte paylaşmaya yönelik yaşam tarzlarını geliştirmek ve gelecek kuşaklara aktarmak amacı ile bölgesel, yöresel hatta mahalli gelenek, görenek ve kültür birikimlerine de sahip çıkıyoruz. Mimarsinan´ı Anma ve Evliyalar Günü, İbrahim Tennuri Hazretlerini anma günü etkinlikleri ile değerlerimizi ve zenginliklerimizi yöre halkı ile paylaşıyor ve gelecek kuşaklara mirasımız olarak aktarıyoruz ? dedi.

İbrahim Tennuri Hazretlerini Anma etkinliğini gerçekleştireceklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 14 Mayıs 2017 Pazar günü saat:12.00´de Hisarcık Merkez Camisinde mevlit okutulacağını aynı gün saat:13.00´de ise Hisarcık Fatih Parkında anma etkinliğinin yapılacağını kaydetti.