HENTBOL TAKIMLARIMIZ YARI FİNALDE

HENTBOL TAKIMLARIMIZ YARI FİNALDE

Hentbol da okul sporlarında Niğde ve Sivas’ta gruplarda mücadele eden takımlarımız rakipleri karşısında üstün performans sergileyerek adlarını yarı finallere yazdırma başarısı gösterdiler.

İlimizin hentbolda son yıllarda artan başarısı olumlu sonuçlarını vermeye devam ediyor. Son olarak okul takımlarının il dışında yapılan grup müsabakalarında aldıkları sonuçlarla adlarını yarı finallere yazdırmaları yetkilileri de mutlu etti. Niğde'de yapılan Okullararası Yıldız Erkekler Hentbol Grup müsabakasında ilimizi temsilen burada mücadele eden Salih Avgın Paşa Ortaokulu öğrencileri yarı finallere yükselme başarısını gösterdiler.

Hentbol da kızlarda Sivas ilinde yapılan Okullar arası Yıldız Kız Hentbol Grup müsabakasında ise yine ilimizi temsil eden Sahra Galip Özsan Ortaokulu rakiplerini tek tek geçerek adını yarı finallere yazdırma başarısı gösterdiler.

Yapılan müsabakalarda rakipleri karşısında istedikleri sonuçları alarak sahadan ayrılan öğrencilerin önemli bir başarıları elde ettiğini belirten İl Temsilciliği de hem kız takımını, hem de erkek takımını kutlayarak onlara birer tebrik mesajı yayınladı.