HACILAR ERCİYES’TE HEDEF ŞAMPİYONLUK

HACILAR ERCİYES’TE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Kayseri Mehmet Özet Süper Amatör Küme’de mücadele eden Hacılar Erciyesspor’da hedef şampiyon olmak. Sarı-lacivertli ekip, ligde oynadığı ilk üç maçından da galibiyetle ayrılarak hedefine adım adım ilerlemeye çalışıyor.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın da yakından takip ederek desteklediği Hacılar Erciyesspor, mücadele ettiği Kayseri Mehmet Özet Süper Amatör Küme’de fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Ligde ilk haftadan itibaren ortaya konan futbolcun yüzleri güldürdüğü Hacılar Erciyesspor’da yönetimin yanı sıra taraftar desteğinin de takım üzerinde olumlu etki oluşturması, sezon başında ortaya konan hedefin gerçekleşmesi için futbolcuları hırslandırıyor.

Hacılar Erciyesspor ve Hacılar’daki gençlerin uzun süredir özlemini yaşadığı Hacılar Stadı konusunda da seçim çalışmalarında söz veren Başkan Bilal Özdoğan inşaatın kısa sürede bitmesi için çalışmaları yerinde inceliyor. Futbolcuların özellikle lig sonunda hedefi gerçekleştirmek ve şampiyonluk maçını ilçe stadında oynamak istediklerini söylediklerini belirten Başkan Özdoğan ellerini çabuk tutmaya çalıştıklarını ifade ediyor.

Yapımına devam edilen ve kısa zamanda bitecek olan Hacılar İlçe Stadı’na geçmek için gün sayan sarı-lacivertli ekip, Kayseri Mehmet Özet Süper Amatör Küme’de 9 puanla zirvede yer alıyor. Alınan galibiyetler üzerinden Başkan Özdoğan’ın takımla yakından ilgilenmesi de etkili rol oynuyor. 

Hacılar Erciyes Gençlikspor’un Kayseri Mehmet Özet Süper Amatör Küme’de ilk üç haftada aldığı sonuçlar şu şekilde;

1.hafta Hacılar Erciyes Gençlikspor 2-0 Kayseri Demirspor

2.hafta Özvatan Gençlikspor 0-5 Hacılar Erciyes Gençlikspor

3.hafta Hacılar Erciyes Gençlikspor 3-2 Talas Anayurtspor