GALATASARAY İÇİN GERİ SAYIM BAŞLIYOR

GALATASARAY İÇİN GERİ SAYIM BAŞLIYOR

Süper Lig’de 20.hafta da deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Kayserispor’da hazırlıklar hafta başında başlayacak. Ankaragücü maçında kaçan galibiyetin hüznünü yaşayan futbolcular günü dinlenerek geçirdiler.

Süper Lig’de sahasında Ankaragücü ile puanları paylaşmak zorunda kalan Kayserispor’da kaçan galibiyetin hüznü yaşanıyor. Ligin alt sırasından kurtulma adına önemli bir müsabakayı kazanmayı hedefleyen fakat saha içinde elde ettiği pozisyonları değerlendiremeyen sarı-kırmızılılar dejenerasyon idmanı yaparak günü tamamladılar.

Hafta başından itibaren deplasmanda oynayacakları 20.hafta karşılaşması olan Galatasaray maçına hazırlanacak olan takımda futbolcuların tek düşüncesi ise puan ya da puanlarla sahadan ayrılmak olacak. Teknik Direktör Prosinecki ikinci yarı için toparlanma aşamasında olduklarını ve alınan bir puanın da kendileri için ilerinde avantaj olacağını belirterek, “Takım olarak saha içinde verilen mücadele her hafta artacak. Savaşan bir ekip oldu. Sadece kazanma konusundaki durumu da aşmalıyız. Bunu da gerçekleştirdiğimiz takdirde ligde kalan haftalarda iç saha veya dış sahada oyuncularım ellerinden geleni yaparak istenilen sonuçlara imza atacaklarıdır” dedi. Kayserispor’da cezası nedeniyle Ankaragücü maçında oynayamayan Zoran Kvrzic, Hasan Hüseyin ve Dja Djedje de kadroda yer alacak.