FUTBOLCULARLA ANLAŞARAK AYRILMAK İSTİYORUZ

FUTBOLCULARLA ANLAŞARAK AYRILMAK İSTİYORUZ

Kayserispor Kulüp Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, kulüpten ayrılan isimler hakkında kamuoyunda konuşulanların tam tersine net bilgiler vererek son durumu anlattı.

Kayserispor’da Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz takımdaki son durum hakkında bilgi verdi. Özellikle takımdan ayrılan futbolcular konusunda paylaşımlarda bulunan Tokgöz bazılarıyla anlaşarak bazılarıyla da anlaşma zeminini ilerleyen zamanlarda bulmak için çabalayarak yol ayrımlarını yaşadıklarını söyledi.

Basın Sözcüsü Tokgöz konu ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Adebayor ile yollarımızı ayırdık. Yaklaşık 800 Bin Euro borcumuz vardı. Berna başkanımızın pazarlığı sonucunda, 150 Bin Euro’su peşin 50 Bin Euro’su bir ay sonra ödenmek üzere anlaşma sağlandı. Tavares’in 300 Bin Euro’nun üzerinde alacağı vardı, bu oyuncu ile de 60 Bin Euro’ya anlaşma sağlandı. 50 Bin Euro’su verildi. 10 Bin Euro’su da ödenecek. Bu ödemelerden karımız 1 Milyon TL’nin üzerindedir. Bu borcu ileri atsaydık, bu borç ilerleyen dönemlerde 3 Milyon Euro olarak takımın karşısına çıkacaktı. Ntep, sözleşmesini fesih etti ve gitti. Başkanımız onu da çağırıp anlaşma yoluna gidecek. Devre arasında bizi her hangi bir şekilde transfer yasağı beklemiyor. Douglão ile anlaşma sağlanamadı. Başkanımız bizzat kendisi ile görüşme sağladı. 45 Bin Frank para ödemesi yapıldı ve mahkeme süreci uzatıldı. Bu oyuncu ile Haziran ayında uzlaşacağız. Gelirler istediğimiz gibi olursa, belki oyuncu ile daha da önce masaya oturacağız.”

Uzun zamandır istenen performansı veremeyen son olarak da sakatlandığı için kadroda yer alamayan futbolculardan Atila Turan’ında sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini belirten Bazın Sözcüsü Tokgöz ‘Ne yaparsak yapalım Atila ile görüşme fırsatı bulamadık. Bizimle görüşmek istemedi ve anlaşamadan ilimizden ayrıldı2 diyerek bu oyuncu hakkında yaşananları da anlatmış oldu.