FUTBOLCULARDAN EMRE VE NURETTİN

FUTBOLCULARDAN EMRE VE NURETTİN

Deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşan Kayserispor’da alınan mağlubiyetin moral bozukluğu yaşanıyor. Maç sonrasında yapılan açıklamalarda galibiyete çok ihtiyaç olduğunun altını çizen futbolcular durumu düzeltmek için çok çalışacaklarını söylediler.

Süper Lig’de deplasmanda Gençlerbirliği’ne 2-1 kaybedilen maç sonrasında yapılan açıklamalarda morallerin bozuk olduğu görüldü. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan futbolculardan Emre Demir şunları söyledi: “Gol attığı için mutluyum ama galibiyet alamadığımız için üzgünüm. Hedefim Avrupa’ya gitmek. Avrupa’da Türkiye’yi temsil etmek istiyorum. Takımda eksikler vardı. İlk tebrik hocamdan ve ağabeylerimden geldi. Abilerimle birlikte iyi mücadele edeceğiz ve bulunduğumuz yerden bir an önce kurtulacağız. Eksiklerimizin olduğunun farkındayım ama hocamızın bana vermiş olduğu bu şansı en iyi şekilde kullanmaya çalıştım.”

Genç oyunculardan Nurettin’de şunları söyledi: “Gole asist yapsam da biz buradan en azından bir puan veya üç puan alabilseydik. Asıl bizim için önemli olan galibiyetti. Çünkü buna çok ihtiyacımız var. Gole asist yapmak ta gerçekten sevindirici umarım bundan sonrasında kazanarak yolumuza devam ederiz. “