CEMİYET’E 10 OCAK ZİYARETİ

CEMİYET’E 10 OCAK ZİYARETİ

Başkan Büyükkılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde Kayseri’deki uyum kültürüne vurgu yaptı. Başkan Büyükkılıç, Kayseri’deki uyum ve dayanışma kültürünün herkes tarafından takdir edildiğini söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni başta Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç olmak üzere  çok sayıda idareci ve yönetici ziyaret etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın cemiyet ve cemiyet üyelerine her zaman destek verdiğini belirterek teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı ve Gazeteciler Cemiyeti’nde çok sayıda protokol mensubunun bir araya gelmesine dikkat çekerek, “Cenabı Allah birlik beraberliğimizi ve huzurumuzu bozmasın. Kayseri’deki bu dayanışma kültürü herkes tarafından takdir ediliyor. Bunu taçlandırmak için hizmetlerle doldurmamız, dayanışmamız, birbirimize varsa eksikliklerimiz nezaket kuralları çerçevesinde hatırlatıp yol gösterici ve katkı sağlayıcı olmamız lazım” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, konuşmasında Vali Şehmus Günaydın’ın şahsında tüm idarecilerin İdareciler Günü’nü ve Ziraat Mühendisleri Günü’nü de tebrik etti.