BELLONA KAYSERİ, HATAY’I DA GEÇTİ

BELLONA KAYSERİ, HATAY’I DA GEÇTİ

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 5.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol-Hatay Büyükşehir Belediye’yi konuk etti. Karşılaşmayı Bellona Kayseri Basketbol 77-59 kazanmasını bildi.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde oynanan karşılaşmaya Bellona Kayseri Basketbol, Beril Albayrak, Ayşegül Aladağ, Luca, Barbee ve Burke ilk 5’i ile başladı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Bellona Kayseri Basketbol, ilk çeyrekten 20-8 önde ayrıldı. İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Bellona Kayseri Basketbol, devre arasına 40-21 önde giren taraf oldu. Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde oyun disiplininden kopmayan Bellona Kayseri Basketbol’da oyuncular kaydettikleri 20 sayı ile bu çeyreği de 60-37 önde tamamlamasını bildiler. Son çeyrekte aranın iyice açılması ve rakip takımında oyun disiplininden tamamen uzaklaşması ile temsilcimiz Bellona Kayseri Basketbol saha ve seyircisi önünde karşılaşmayı 77-59 kazanarak haftayı galip kapamış oldu.  

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 6.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol-Ormanspor’a konuk olacak. Hatay Büyükşehir Belediye ise Çankaya Üniversitesi’ni konuk edecek.