BELLONA KAYSERİ, BEŞİKTAŞ’A HAZIRLANIYOR

BELLONA KAYSERİ, BEŞİKTAŞ’A HAZIRLANIYOR

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 16.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol, Beşiktaş’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 16.hafta karşılaşmaları, 25-26 Ocak’ta oynanacak. 16.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol-Beşiktaş’a konuk olacak.

Geride kalan haftayı Elazığ galibiyeti ile tamamlayan Bellona Kayseri Basketbol, 8.sıraya yükseldi. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmanın ardından 1 günlük aranın ardından Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Temsilcimiz, Pazar günü karşılaşacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını cumartesi günü tamamlayacak ve aynı gün İstanbul’a gidecek. Bellona Kayseri Basketbol, bu karşılaşmayı da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. 16.hafta öncesinde Bellona Kayseri Basketbol, 20 puanla 8.sırada yer alıyor. Beşiktaş ise 21 puanla 5.sırada yer alıyor.

Beşiktaş TRC İnşaat-Bellona Kayseri Basketbol karşılaşması, 26 Ocak Pazar günü Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde oynanacak. Karşılaşma saat 15:15’te başlayacak.