BELLONA KAYSERİ, ADANA’YA HAZIRLANIYOR

BELLONA KAYSERİ, ADANA’YA HAZIRLANIYOR

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 17.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol- Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde 17.hafta heyecanı, 31 Ocak-1 Şubat tarihlerinde oynanacak. 17.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol-Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol’u konuk edecek.

Geride kalan haftada Beşiktaş’a konuk olan ve sahadan mağlubiyetle ayrılan Bellona Kayseri Basketbol, sahasında oynayacağı karşılaşmayı kazanarak mağlubiyeti unutturmak istiyor. Temsilcimiz, Adana karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile sonlandıracak. 17.hafta öncesinde Bellona Kayseri Basketbol, 21 puanla 8.sırada yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol ise 21 puanla 15.sırada yer alıyor.

Bellona Kayseri Basketbol-Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol karşılaşması, yarın Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde oynanacak. Karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.