Başkan Durbay: “Manisa’yı festivaller kenti yapacağız”

Başkan Durbay: “Manisa’yı festivaller kenti yapacağız”

Başkan Durbay: “Manisa’yı festivaller kenti yapacağız”

Manisa 484. Uluslararası Mesir Macunu Festivali sergilerinin açılışında konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, "Manisa’mızı festivaller kenti yapmak için daha fazla çalışacağımızın sözünü veriyoruz" dedi.
484. Uluslararası Mesir Macunu Festivali etkinlikleri başladı. Festival kapsamında Fatih Sergi Salonu’nda festival sergilerinin açılışı yapıldı. Manisa Valisi Enver Ünlü, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ve protokol üyelerinin hazır bulunduğu açılışta konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Manisa’yı festivaller kenti yapmak için daha fazla çalışacaklarının sözünü verdi. Dünya üzerinde çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladıklarına değinen Başkan Durbay "Dünya’da çocuklara bayram armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum" şeklinde konuştu.
Aynı zamanda Manisa’nın en büyük festivali olan Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nin bu yıl 484.’sünün kutlandığına değinen Başkan Durbay şöyle devam etti; "Manisa Valiliğimiz ve derneğimiz ile birlikte yeni seçilmiş belediye başkanları olarak festivalimizi organize ediyor olmaktan büyük bir mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Kentimiz tarihe tanıklık etmiş kültürü ve sanatıyla eşsiz kentlerden bir tanesi. Manisa Mesir Macunu Festivali de dünyanın en eski festivallerinden biri. Bizler de Manisa’mızı bundan sonra daha kapsamlı daha coşkulu festivallere hazırlamak için sabırsızlanıyoruz. Bu işbirliğinde Valiliğimize ve derneğimize de teşekkür ediyor bundan sonra Manisa’yı festivaller kenti yapmak için hep beraber daha fazla çalışacağımızın sözünü veriyor, 484.’sünün kutladığımız Uluslararası Mesir Macunu Festivalinin hepimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum"