BANKA HESAP ile IBAN NUMARALARI YETERLİ

BANKA HESAP ile IBAN NUMARALARI YETERLİ

Melikgazi'de Başkan Palancıoğlu, belediye olarak teknolojik gelişmelerden her zaman faydalanarak hizmetleri daha kısa sürede daha verimli sunmaya çalıştıklarını ve belediyenin her biriminde teknolojik yeniliklerin takip edilerek kullanıldığı söyledi.

Belediyede her işlem ve yazışmanın bilgisayar ile yapıldığını ve belediye hizmet binası içerisinde masa başında çalışanların tamamında bilgisayar bulunduğunu hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Melikgazi Belediyesi olarak iş ve işlemleri bilgisayar ile yerine getirilmektedir. Bilgisayar kullanım oranı yüzde 100’dür. Bu durum hem verimliliği, hem kaliteyi artırmakta hem de zamandan tasarruf sağlanmasına vesile olmaktır. Muhasebe Müdürlüğü belediyemize hizmet veya mal satan kişi ve kurumların alacağını banka hesaplarına havale etmektedir. Yani belediyeden alacaklı olanlar belediyeye gelmeden, verdikleri banka hesap numaralarına alacakları aktarılmaktadır.” dedi.

Melikgazi Belediyesinin hesaptan hesaba uygulaması ile referans belediyeciliği sergilediğini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu hizmetten yararlanabilmek için ilgili kişilerin banka hesap ve IBAN numaralarını belediyeye yazılı olarak bildirmelerini söyledi.