AYHAN AVCI’DAN MAÇ VE LİG YORUMU

AYHAN AVCI’DAN MAÇ VE LİG YORUMU

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçında Bellona Kayseri Basketbol, sahasında Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 77-59 mağlup etti. Karşılaşma sonunda açıklamada bulunan Baş Antrenör Ayhan Avcı, “Aslında kötü gitmiyoruz” diye konuştu.

Hatay Büyükşehir Belediyespor’u sahasında 22 sayı farkla yenen Bellona Kayseri Basketbol’da maç sonrasında konuşan Koç Ayhan Avcı, hem müsabakayı hem de ligi değerlendirdi.

Avcı, maç sonu yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Ligde aslında kötü gitmiyoruz, sadece bir maç kaybetmiştik. Bu maçla beraber dörtte üç olduk ki bence çok güzel bir istatistik. Ama diğer takımlar bizim yenmemiz gereken takımlardı, bugün galibiyet ekstraydı. 2-3 maçtır biz çok güzel, doğru basketbol oynuyoruz ama sonunu getiremiyoruz. Özellikle ikinci yarıları uzun oyuncuların faul problemlerine girmesi sebebiyle rotasyon falan derken kaybettiğimiz maçlarda da kötü basketbol oynamadık. Bugün sahada tutabildik takımı. Bütün bir maça yayabildik performansımızı. Oyuncuları kutluyorum, çok iyi konsantrasyon sağladılar. Bugün sakatlıktan dönen arkadaşlar çok güzel verim verdiler. Bence bundan sonrası daha iyi olacak. Şimdi bir ara var o arayı iyi geçirmemiz gerekiyor. Şu an için Türkiye liginde işler yolunda ama Avrupa’da kazanmamız gereken iki önemli maçımız var. Bence bu takım hak ediyor Avrupa’da tur atlamayı.”