AVCI, “YENİ TAKIMIMIZLA, ELAZIĞ’I SAHAMIZDA MAĞLUP EDECEĞİZ”

AVCI, “YENİ TAKIMIMIZLA, ELAZIĞ’I SAHAMIZDA MAĞLUP EDECEĞİZ”

Bellona Kayseri Basketbol, ligin 15.hafta karşılaşmasında Elazığ ile karşılaşacak. Mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Ayhan Avcı, ‘Yeni takımımızla Elazığ’ı sahamızda mağlup edeceğiz’ dedi.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Bellona Kayseri Basketbol, Elazığ’ı konuk edecek. Temsilcimiz karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesabını yapıyor.

İkinci yarıya maç yapmadan başlayan Bellona Kayseri Basketbol, 10 gündür sıkı bir çalışma yürütüyor. Temsilcimiz, çarşamba gününü ise hazırlık maçı yaparak tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip, 15.haftada oynayacağı Elazığ karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile sonlandıracak ve maç saatini bekleyecek.

Takımın son durumu ve Elazığ karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Bellona Kayseri Basketbol Baş Antrenörü Ayhan Avcı, şöyle dedi: “Hedefimiz olan Türkiye Kupası’na katılmayı başardık. İlk hedefimiz Türkiye kupasıydı, ikincisi play-offlara kalmak ve son hedefimiz de ligi ilk beş içerisinde tamamlamaktı. İlk yarıyı ilk 8’de tamamlayarak Türkiye Kupası’nda yer alacağız ve rakibimiz de Fenerbahçe oldu. Takımımız da değişiklikler oldu, artık transfer de olmayacak. Yabancı oyuncularımız da netleşti ve 2 Türk oyuncu transferi yaptık. Yeni bir takım göreceksiniz. 10 gündür çok sıkı bir antrenman temposu ile çalışıyoruz. İlk yarıda aldığımız galibiyetten daha çok galibiyeti ikinci yarıda alacağımıza inanıyorum. 7-8 galibiyet bizi, ilk 5 için potasına atar. Takım olarak çok iyi durumdayız. Çankaya karşısında kötü bir yenilgi aldık. Cumartesi günü önemli bir takıma karşı oynayacağız. Elazığ, Fenerbahçe’yi kendi sahasında yendi. İlk maçta biz de yenildik. Bu karşılaşmada ise averajı almak istiyoruz. Biraz daha destek bekliyoruz. Tüm taraftarımız gelsin, yeni takımımızı görsün.”