ANTALYA´DA KAZANAN YOK

ANTALYA´DA KAZANAN YOK

Süper Lig´in 4.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Antalyaspor´a konuk oldu. Karşılaşma, 2-2´lik beraberlikle son buldu.

Antalya Stadyumu´nda oynanan karşılaşmada, Fırat Aydınus, Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay hakem üçlüsü görev yaptı.

Mücadeleye etkili başlayan ekip Antalyaspor oldu. 2.dakikada Serdar Özkan´ın sağ kanattan ceza sahası içine ortasında boşta kalan topu kontrol eden Blanco, vuruşunda topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. 40.dakikada Bilal Başaçıkoğlu´nun sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda arka direğe yönelen topu önünde bulan Lopes, kaleye şutunu gönderdi. Kaleci Boffin´in çeldiği topu sağ arka direkte Ziya Alkurt kaleye gönderdi ve top Sangare´ye çarparak dışarı çıktı. VAR hakeminin uyarısıyla Fırat Aydınus, Sangare´nin top dışarı çıkmadan önce elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını işaret etti.

44. dakikada Adebayor, penaltı atışını gole çevirdi ve skorda 1-1´lik dengeyi sağladı. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı her iki tarafta kaydettiği gollerle sahadan 1-1 berabere soyunma odasının yolunu tutular.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da ev sahibi ekip Antalyaspor hızlı başladı. 47.dakikada Blanco´nun ceza alanı içinde topla buluşturduğu Nazım Sangare´nin şutu, kaleci Lung´dan geri döndü. Ancak, maçın hakemi VAR´ın uyarısı ile Nazım Sangare´nin topa vurduğu anda Djedje tarafından düşürüldüğünü tespit ederek penaltı kararı verdi. 50. dakikada penaltı atışını kullanan Serdar Özkan topu ağlara gönderdi ve skor 2-1 oldu. 62. dakikada Charles´in ceza sahası dışından şutu az farkla yandan auta gitti. 75. dakikada sağ kanattan Mensah´ın penaltı noktası üzerine kullandığı serbest vuruşta Poulain ceza sahası içinde topu kafasıyla ağlarla buluşturdu ve skor 2-2 oldu. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 2-2 berabere son buldu. Kayserispor bu maç sonucu ile ligdeki ikinci puanını da almış oldu.