ANAYURT FİNAL VOLEYBOL’DA SEZON MESAİSİ HIZ KESMİYOR

ANAYURT FİNAL VOLEYBOL’DA SEZON MESAİSİ HIZ KESMİYOR

İlimizde faaliyet gösteren ve yeni sezonda Voleybol Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Anayurt Final Spor Kulübü Voleybol Takımı, sezon hazırlıkları kapsamında Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile hazırlık maçı yaptı.

Anayurt Final Spor Kulübü Voleybol Takımı, sezon hazırlıklarını Hürriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda haftanın 3 gün yaptığı antrenmanlarla devam ediyor.

Hazırlıklar kapsamında Anayurt Final Spor Kulübü Voleybol Takımı, 18 Ekim’de 2. Lig takımlarından Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol Takımı ile Aksaray’da hazırlık maçı yaptı.

Sezon hazırlıkları ve hazırlık karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Kulüp Koordinatörü ve Antrenörü Metin Tutum, şöyle dedi: “2019-2020 sezonunda küçükler kategorisinde 2 takımla, yıldızlar, gençler ve Bölgesel lig kategorilerinde müsabakalara katılacağız. Bölgesel lig kategorisinde başarılı olup 2.Lig’e çıkmak ve en kısa zamanda da 1.lig çıkmak istiyoruz. Yaptığımız hazırlık maçı, kendimizi görmemiz açısından çok önemli bir karşılaşma oldu. Eksiklerimizi giderip Bölgesel Lig müsabakasına hazır olacağız.”