ALAKURT, “RİZE MAÇINI KESİNLİKLE KAZANMALIYIZ”

ALAKURT, “RİZE MAÇINI KESİNLİKLE KAZANMALIYIZ”

Süper Lig’in 14.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Rizespor’u konuk edecek. Temsilcimizde hazırlıklar devam ederken, mücadeleye ilişkin açıklamalarda bulunan Ziya Alakurt, ‘Rize maçını kesinlikle kazanmalıyız’ dedi.

Türkiye Kupası 5.Tur ilk karşılaşmaları geride kaldı. Takımlarda gözler yeniden lige çevrildi. Kayserispor, 5.Tur ilk maçında Manisa’yı 3-2 mağlup etti.

Manisa maçı sonrası açıklamalarda bulunan Ziya Alakurt, Rize maçının önemine dikkat çekti ve ‘Rize karşılaşmasını kesinlikle kazanmalıyız’ dedi. Alakurt, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ligde bazı şeyleri daha iyi yapabiliriz. Takım ve arkadaş olmak gibi şeyler. Bu sorunu yaşıyoruz. Son 4 maçtır pek şans bulamıyorum. Kupa maçları neler yapabileceğimi gösterme adına iyi oluyor. Rizespor karşılaşması, bizim çok önemli bir maç durumunda. Oynayıp oynamamızı söylemiyorum, bu karşılaşmayı kesinlikle kazanmalıyız. İyi futbolcu, kötü futbolcu durumu yok. Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele etmeliyiz. Pazartesi günü isim değil de, mücadeleyi ortaya koymamız gerekiyor. İnşallah Rizespor karşılaşmasında kazanan biz oluruz. Ben, oynasamda oynamasam da yenilmeyi kabullenemiyorum.”