AK PARTİ’DE NÖBETÇİ MİLLETVEKİLİ DR. İSMAİL TAMER  

AK PARTİ’DE NÖBETÇİ MİLLETVEKİLİ DR. İSMAİL TAMER  

AK Parti İl Başkanlığından Nöbetçi Milletvekili Dr. İsmail Tamer Oldu.

AK Parti İl Başkanlığınca her hafta düzenlenen nöbetçi Milletvekili uygulamasında bu haftaki nöbetçi Milletvekili Dr. İsmail Tamer oldu. AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer İl başkanlığı toplantı salonunda gazetecilerin sorularını cevapladı. Tamer, Kayseri çalışıyor, üretiyor bununda meyvalarını almaya başladı, bunun en önemli göstergesi, sağlık çalışmalarının ardından Gastronomi çalıştayının Kayseri’de başlaması dedi.

Tamer açıklamalarını şöyle sürdürdü; ‘’Bugün gelenek haline gelen bir uygulama ile vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor çözüm önerileri üretiyoruz. Birazdan da gelen vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Kayseri bugün sabah güne güzel başladı. Yeşilhisar ilçesi Soğanlı mevkiinde balon turizmi başlatıldı. Eğmeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza. Hemen ardından Gastronomi çalıştayı başlatıldı. Kayseri gerek sanayisi ile gerek istihdama katkısı ile ön planda. Bunun yanı sıra da yemek kültürü ile de ekonomiye katkı sağlayacak.

Geçen yılda sağlık çalıştayı Kayseri de yapıldı. Kayseri dört üniversite ve modern hastaneleri ile de sağlık turizmi açısından önemli bir şehir haline geldi. Gerek yurt içi gerekse yurt dışından gelen hastalarla da sağlık konusunda Türkiye’de söz sahibi olan birkaç şehirden biri konumunda.

Kayseri Turizm açısından son günlerde iyi bir atak yapmış durumda bizlerde elimizden gelen desteği vereceğiz. Kayseri ile alakalı yatırımları da takip ediyoruz. Yakın bir gelecekte Tomarza ile Kayseri-Kahramanmaraş ı 75 km kısaltacak olanda bitmek üzere. Bunla birlikte Kahramanmaraş bir saat daha bu tüneller sayesinde kısalmış olacak ‘’ dedi.