AK PARTİ İL BAŞKANI ŞABAN ÇOPUROĞLU ADINA FİDAN DİKİLDİ

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞABAN ÇOPUROĞLU ADINA FİDAN DİKİLDİ

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yurt genelinde Geleceğe Nefes seferberliği kapsamında 11 Kasım tarihinde 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen fidan dikme etkinliğinde Kayseri de 487 bin 500 fidan dikildi.

Bu fidanlar arasında AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu adına dikilen fidanlarda vardı. Başta Akkışla, Bünyan, Felahiye, Hacılar, Tomarza ve Yahyalı Belediyeleri’ de Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu adına fidan dikti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Şaban Çopuroğlu; ‘’ Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yurt genelindeki seferberliğe bizlerde Kayseri olarak katıldık. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) efendimizin ‘’Kıyametin kopacağını bilseniz elinizdeki fidanı dikiniz’’ hadisi şerifini de uygulamış olduk. Tabi ki hem katılımdan hem de 487 bin 500 fidanın dikilmesi bizleri ziyadesi ile menün etti. Bu arada arkadaşlarımızda bizler adına ağaç dikmeleri nezaketinde bulunmuşlar kendilerine teşekkür ediyor Yaptığımız işlerin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum’’ ifadesini kullandı.