2017 - 2018 EĞİTİM ÖĞRETİMİ

2017 - 2018 EĞİTİM ÖĞRETİMİ

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, her yıl eğitime katkı ve öğrencileri destek olmak üzere açılan ortaöğretim öğrencilere yönelik kurslar için kayıtların başladığını söyledi.

Melikgazi Belediyesi olarak 6.7. ve 8. Sınıflara yönelik olarak verilen kursların bu yıl 12 ayrı merkezde gerçekleştirileceğini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

 ?Melikgazi Belediyesi olarak her yıl ortaokul ile lise öğrencilerine yönelik hem okul derslerine katkı hem de TEOG ile YGS kurslarına yönelik binlerce öğrenciye kurs veriyoruz. Bu yıl da yine 6.7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik kurs açıyoruz. TÜRKÇE, MATEMATİK, SOSYAL BİLGİLER, FEN BİLGİSİ VE İNGİLİZCE olmak üzere verilen dersler yanında ayrıca rehberlik hizmeti de verilecektir. Geçen dönem 9 şubede faaliyet gösterirken, yeni dönemde 12 şube ile hizmet verecektir. Bunun yanında 8. Sınıf öğrencilerine TEOG sınavına hazırlık kursu da verilecektir. Ücretsiz olan kurslarımıza katılmak isteyenler Belediyemizin Kültür tesislerine başvuruda bulunabileceklerdir. Tüm öğrencilerimize yeni öğretim yıllarını kutluyor, hepsine başarılar diliyorum?