Mustafa GÜRBÜZ


Başkan Çamlı neden şimdi?

Başkan Çamlı neden şimdi?


Süper Lig’de bu hafta deplasmanda alt sıradan kurtulmanın hesaplarını yapan ve ligin ikinci yarısında kadrosunu bir hayli güçlü futbolcularla donatan Pendik ile karşılaşacak olan temsilcimizde, her ne kadar futbolcuların çalışmaları devam etse de, yönetimin de boş durduğunu söyleyemem. ‘Bazı olaylar için erken hareket edilmemesi gerekir’ dediğim günlerde bakıyorum da, sportif direktör ve yanındaki diğer isimlerle yolların ayrıldığı haberleri geliyor. İyi de bu durumda takımın tam da önemli bir karşılaşma öncesinde, böylesi bir durumla karşı karşıya kalması sizce de tuhaf değil mi? 

Hani bir çalışma yaparsınız ama bunun içinde sabır dediğimiz erdemli duruşu sergiler ve sonrasında düğmeye basarsınız anlarım. Lakin siz öfkeyle kalkıp zararla oturulacağını bildiğiniz halde, neden böylesi önemli bir maç öncesinde adım atarsınız ki? 

Umarım futbolcular bu olaylardan etkilenmezler de, bu hafta deplasmanda oynayacağımız karşılaşma öncesinde kafaları sadece bu maça motive olmuş bir şekilde yollarına devam ederler. 

Kayserispor’da Başkan Ali Çamlı’nın bence yönetimine dönüp bir bakması gerekiyor. Bu kulüpte yaşananlardan sonra ‘neler oluyor’ sorusunu kendisine sorması gerekiyor. Yakınında bulunan insanların hepsi de onun için iyi planlar mı yapıyor, yoksa ona zarar verecek adımlar mı atıyor ‘çek’ etmesi şart! Bu konuda kendi kendine bir sorsun. Gördüğüm kadarıyla Başkan Çamlı, yanlış yolda ilerlemeyi kendisine doğru bir karar olarak görüyor. Sezon başından bu yana uyarılar yaptığımız konularda kulağını tıkayan Çamlı’nın, bu günlerde yanındaki bazı isimlerinden sonra kulak kabartmasına ise sadece anlam vermekte zorlandığımı açıkça ifade etmiş olayım. Gönderdiği isimler sezon başında 3 yıllık sözleşme yapan kendisi değil miydi? Ne oldu? Transfer olaylarında bu kişinin adı ayyuka çıktığında uyarılarda bulunmadık mı? Eee? Yani kısacası bu kulüpte daha çok yollar yürünecek gibi görünüyor…