Hacılar Erciyesspor ikinci yarıda hızını artırmak istiyor

Hacılar Erciyesspor ikinci yarıda hızını artırmak istiyor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden ve ilimizin temsilcileri arasında yer alan Hacılar Erciyesspor, ilk yarıda gösterilen performansın biraz daha artırılarak yukarıların hedeflendiği bir yarı dönem geçirmek istiyor.

Bu konuda her gün idmanlarını yapan futbolcuların morallerinin yüksek olduğunu belirten Başkan Yusuf Hakan Özdemir de, ‘hedefimiz ikinci yarıda daha da yukarılara tırmanmak ve 3.Lig için play-off oynamak’ dedi.

Bölgesel Amatör Ligi 11.Grup’ta ilk yarının sona ermesiyle grubu 4.sırada tamamlayan ve ikinci yarı daha da yukarı diyerek hedefini büyüten Hacılar Erciyesspor’da, yönetim 3.Lig için önemli bir dönemeçte olduklarını belirttiler. Takımın ilk yarıda karnesine bakıldığında önemli gelişmeler olduğunu belirten sarı-lacivertliler, ilk yarıda oynanan 12 maçta rakip filelere 24 gol atarak gol yollarında da adını ön plana çıkartmasını bildi. 

Gol yollarında Bora Barlas ve Selahattin Enes Kılıç ile yukarı ivme yapan takımda futbolcularında morallerinin yerinde olduğu ifade edildi. Hedeflerini ikinci yarıda daha da yukarı diyerek büyüttüklerini belirten Başkan Yusuf Hakan Özdemir, “Gençlere verilen olanakları en iyi şekilde kullanmasını biliyorlar. Biz hedefimizi lige başlarken en iyi yerde olmak diye belirlemiştik ama gençler verilen imkânlar ölçüsünde üst sıralarda yer almak için üstün bir gayret gösterdiler. İkinci yarıda daha da iyi performans gösterebilirsek 3.Lig için kapıyı aralamış olabiliriz. Play-off’a kalarak hedefimizi gerçekleştirmek için mücadele edeceğiz. İlçemize bir üst lige çıkarak farklı bir başarı hediye etmek isteriz” dedi.